09 / 05 / 2024

İlker Sarıaydın

İlker Sarıaydın

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Aydın'da binaların depreme dayanıklılığı ölçülmeli!

Aydın Hedef Gazetesi'nin yazarlarından Aydın Sarı bugünkü yazısında Aydın'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığının araştırılması gerektiğini kaleme aldı. İşte Aydın Sarı'nın o yazısı..

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Aydın'da ev yangını: 1 ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. Bedensel engelli olduğu öğrenilen İlker Yontaş (34) Kuşadası Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen yere Yaşlılar Erinç Evi yapan hayırsever Ülker Aydın, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mutluyum, huzurluyum ve bu eserin doğduğum yerde yapılmasından büyük sevinç duyuyorum.” dedi.

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu

Ak Gıda Aydın'da 40 milyon TL'ye peynir fabrikası açtı!

Ülker grubu şirketlerinden AK Gıda, Pamukova, Karaman, Lüleburgaz ve Kahramanmaraş’tan sonra 5. üretim tesisini Aydın’a kurdu..

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: Yeni binaların metrekaresi 2bin TL ile 18 bin TL arasında!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kamu ve özel sektörün şu anda Zeytinburnu'nda devam eden yaklaşık 2 milyar liralık yatırımı olduğuna dikkat çekti

İlker Sarıaydın Haberi

İlker Sarıaydın

Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi, İlker Sarıaydın tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos tarihinde kuruldu. Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi'nin hissesinin tamamı İlker Sarıaydın'a ait. 


Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğinin temini imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için projeye yapı denetimini yapmaktır.Şirket bu amacı gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Akustik Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi, Kürkçü Sokak,...