13 / 05 / 2024

ilkokul masrafları

ilkokul masrafları

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

Veliler dikkat: İlkokul, ortaokul ve lisede okula başlama maliyetleri katlandı! 4 yılda yüzde 654,36'lük artış!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, eğitim masraflarında 4 yıldaki artışları açıkladı. Karabıyık, ilkokul düzeyinde okula başlama maliyetlerinin 2019'a göre; 2023'te yüzde 493,8 oranında arttığına dikkat çekti. İşte o rakamlar...

ICBC Bank konut kredisi masrafları 2018!

ICBC Bank Yeni Evim konut kredisi ürünü kapsamında kapsamında yüzde 2 faiz oranından konut kredisi kullandırıyor. İşte Yeni Evim Konut Kredisi koşullarını ve krediye ek uygulanan masrafları...

VakıfBank konut kredisi ürünleri ve krediye ek uygulanan masraflar!

VakıfBank’ın konut kredisi kapsamında kullandırdığı ürünlerin detaylarını ve krediye ek uygulanan masrafları araştırdık. VakıfBank kampanyalı konut kredisi ürünü faiz oranı ne kadar? VakıfBank devlet destekli kentsel dönüşüm kredisi faiz oranı nedir?

TEB konut kredisi masrafları 2018!

TEB konut kredisi ürünü dahilinde 3 ile 180 ay arası vadede aynı faiz oranından konut kredisi kullandırımı yapıyor. 180 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran TEB’in faiz oranları nedir?

İmar barışında masrafları müteahhitlerden isteyebilirsiniz!

İmar barışında başvurular devam ediyor. İmar barışına başvuracak ev sahipleri, yaptıkları masrafları müteahhitlerden isteyebiliyor. Vatandaşlar konu ile ilgili uyarıldı.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi masrafları!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi kapsamında masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı kullandıran özel banka oldu. Peki Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Konut kredisiyle ev alırken karşımıza çıkan masraflar neler?

Ev hayallerinizi gerçekleştirmek için en kolay çözüm bankaların sunduğu konut kredileri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak konut kredisiyle ev almak isteyenleri bekleyen birtakım masraflar bulunuyor. 

Mortgage faiz ve masrafları nelerdir?

Ev almak için mortgage kullananlar çoğunlukla hata yapıyor. İnsanlar genelde sadece bankaların faiz oranlarının masraf olacağını düşünerek karar veriyor ancak mortgage masrafları dört ana kalemden oluşuyor...

İpotek masrafları 2018!

Talep üzerine süresi, miktarı, faizi ve ipotek derecesi belirtilerek tapu sicil müdürlüğünde yapılan ipotek işlemi ne kadara mal olur? İşte ipotek masrafları 2018..

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Tapu devir masrafları 2017!

Taşınmaz mal devir işlemlerinde tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. İşte tapu devir masrafları 2017..

Tapu masrafları hesaplama 2017!

Gayrimenkullerin devir işlemleri için taraflar belli oranlarda masraf ödemek zorunda oluyor. Peki, tapu masrafları ne kadar tutar? İşte tapu masrafları hesaplama 2017 örnekleri..

Ev alırken dikkat edilecek masraflar!

Artık ev almanın en kolay yolu konut kredisi almak oldu. Konut kredisi araştırırken hesaplama tablolarında yalnızca faiz oranlarına değil, konut kredisi masraflarına da dikkat etmelisiniz.

ilkokul masrafları Haberi

ilkokul masrafları

2022-2023 eğitim öğretim yılına sayılı günler kaldı. Okula hazırlanan öğrenci ve veliler, kırtasiye, ek kitap, okul forması, ulaşım gibi eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Ancak, ebeveynler artan oranlar ve artan maliyetlerle mücadele ediyor.

Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, öğrenci ve velilerin okula hazırlanırken yaşadıkları maddi sıkıntıları anlattı. Sabit gelire yönelik iyileştirmelerin enflasyon oranlarının altında kaldığına işaret eden Toy, ekonomik kriz ve yoksullukla boğuşan velilerin dağıldığını söyledi.

Bursadabugün'de yer alan habere göre; Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanırken okulları ve öğrencileri yakından takip ettiğini belirterek, kırtasiye malzemelerinin bir yılda yüksek oranda arttığına dikkat çekti.

Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

İLKOKULA BAŞLAYACAK BİR ÖĞRENCİNİN MASRAFLARI 12 BİN TL OLDU

Yeliz Toy'un aktardıklarına göre; Geçen yıl...