07 / 05 / 2024

iller bankası balıkesir yatırımları

iller bankası balıkesir yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, ‘Sürdürülebilir Şehirler’ projesi kapsamında İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Yatırımcılar Balıkesir'den 47.6 milyon TL'lik arsa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre Balıkesir'de emlak değerleri arttı. Yatırımcılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 47 milyon 600 bin TL'lik arsa satın aldı.

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Ağustos Raporu'na göre, Türkiye'nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı.

TOKİ Balıkesir İvrindi son başvuru!

Balıkesir İvrindi Belediyesi Toplu Konut Projesinde yer alan 168 adet konut için T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İvrindi Şubesince talep toplanıyor.TOKİ Balıkesir İvrindi son başvuru tarihi...

Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı!

TOKİ Balıkesir Manyas'ta başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. Projenin başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. İşte Balıkesir Manyas TOKİ emekli başvuru şartı...

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılıyor. Dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin şubeleri tarafından yürütülüyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri başvuruları için son gün 31 Aralık 2015. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Alt gelir grubu TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları!

Alt gelir grubu TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları 16 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Daire tipleri 2+1 olarak tasarlanan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede fiyatlar 96 bin 145 TL'den başlıyor.

iller bankası balıkesir yatırımları Haberi

iller bankası balıkesir yatırımları

Dünya Bankası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin körfez bölgesinde yapacağı su arıtma ve kanalizasyon şebekeleriyle ilgili projesine 125 milyon TL destek sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Büyükşehir Belediyesi olarak temiz, yaşanabilir, sağlıklı bir Balıkesir için çalışıyoruz” dedi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dünya Bankası Kentsel Gelişim Proje Yöneticisi Clemence Vidal De la Blache ile Dünya Bankası Kıdemli Kent Uzmanı Soraya Goga, İlbank A.Ş. Yatırım Uzmanlarını makamında kabul etti. Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen ‘Sürdürülebilir Şehirler’ projesi kapsamında Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk arıtma su ve kanalizasyon şebekeleri için Dünya Bankası’ndan 125 milyon TL destek alacaklarını bildirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezine, İller Bankası ve Dünya Bankası desteği ile toplamda yaklaşık 150 milyon TL tutarında yatırım yapacak. Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında...