28 / 04 / 2024

iller bankası genel müdürü mehmet turgut dedeoğlu

iller bankası genel müdürü mehmet turgut dedeoğlu

İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir? Mehmet Turgut Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Turgut Dedeoğlu, ne zamandan beri İller Bankası Genel Müdürü?

İlbank’ta Mehmet Turgut Dedeoğlu dönemi!

BDDK'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Mehmet Turgut Dedeoğlu’nun İller Bankası A.Ş.’ye genel müdür olarak atanması 11.02.2014 tarihinde uygun görülmüştür" denildi...

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

İller Bankası 9 ildeki 27 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade fırsatı!

İller Bankası, Ankara, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Mersin ve Muğla illlerinde yer alan 27 adet arsayı satıyor. Peki 9 ilde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan flaş açıklama! Son değişiklik yanlış anlaşıldı, bankaların istediği oldu

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) bankaların net döviz pozisyonunun öz kaynakları içindeki payına ilişkin üst sınırı yüzde 20'den yüzde 5'e çeken düzenlemenin eksik ve yanlış anlaşıldığını belirtti.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

İş Bankası’ndan şaşırtan faiz açıklaması! “Kârlar yüksek” İşte detaylar!

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, faiz hakkında herkesi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. İşte detaylar!

iller bankası genel müdürü mehmet turgut dedeoğlu Haberi

iller bankası genel müdürü mehmet turgut dedeoğlu

Mehmet Turgut Dedeoğlu kimdir?

Mehmet Turgut Dedeoğlu, Gazi Üniversitesi Bolu İktisfi Bilimler Yüksek Okulundan 1986 yılında mezun oldu. 1989-2008 yılları arasında Türkiye Vakıflar Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.


2008-2010 yıllarında Vakıf Finans Faktorink Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı; 2010-2012 yıllarında Vakıf Sistem Pazarlama A.Ş'de Genel Müdür ve 2012-2014 yıllarında Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş'de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 12.02.2014 tarih ve 2192 sayılı oluru ile İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine...