15 / 05 / 2024

İller Bankası toplantısı

İller Bankası toplantısı

İLBANK Yönetim Kurulu 13 Nisan 2017 Perşembe günü Kayseri'de toplanıyor. Toplantıda yerel yönetimlerin kredi ve proje talepleri değerlendirilecek.

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Şubat ayı Merkez Bankası faiz kararları açıklandı mı? Herkes Para Politikası Kurumu toplantısını bekliyor

Merakla beklenen Para Politikası Kurumu toplantısı vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında gelirken tarihle alakalı netleşmeler başladı. 

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası’nın enflasyon raporu toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun, "Enflasyon Raporu 2022-III"ün tanıtımı amacıyla düzenleyeceği bilgilendirme toplantısının tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası toplantısının ne zaman olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faizleri düşürecek mi, artıracak mı?

Merkez Bankası’nın faiz kararı, yatırımcıların ve piyasaların radarında yer alıyor. TCMB’nin her ay yaptığı Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıklayacak.

Politika Faizi Toplantısı öncesinde konut kredisi oranları ne kadar?

Gözler Merkez Bankası'nın Ocak ayı Para Politikası Toplantısına çevrildi. Konut kredisi faiz oranları politika faizi kararı öncesinde ne kadar? Kredi faiz oranları karadan nasıl etkilenecek?

Piyasalar ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesildi!

Piyasalar bu hafta ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesilecek. Fed’den sürpriz beklenmezken, ‘İyi ki de pas geçecek’ dedirtiyor. Dolarda da düzeltme olabilir.

Hisarcık Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı gerçekleşti!

Hisarcık Belediye Meclisinin Mart ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclis toplantısında, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu projeleri için İller Bankasından Kredi kullanılması ile İmar planı tadilatı konuları görüşüldü.

Hisarcık Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında imar konuşuldu!

Belediye Başkanlığı makamında yapılan Belediye Meclis toplantısında, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu projeleri için İller Bankasından Kredi kullanılması ile İmar planı tadilatı konularının görüşüldüğü öğrenildi.

Enflasyon Raporu 2015 toplantısı 30 Temmuz'da!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( TCMB ) bu yılın 3'üncü Enflasyon Raporu bilgilendirme toplantısını Ankara'da gerçekleştirecek.

Karabük'te Etlik Piliç tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Merkez Bankası’nın Mayıs ayı toplantısı perşembe günü yapılacak!

Merkez Bankası ’nın Mayıs ayı toplantısı 22 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Tartışmaların harareti bir miktar düşmüş olsa da Merkez Bankası’nın faizi indireceği beklentisi hala var.

İller Bankası toplantısı Haberi

İller Bankası toplantısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu İller Bankası’nın (İLBANK) Yönetim Kurulu 13 Nisan 2017 Perşembe günü Kayseri'de toplanıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla  gerçekleştirilecek olan “İller Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı”nda, yerel yönetimlerin kredi ve proje talepleri değerlendirilecek. Ayrıca, İller Bankası’nın yatırım ve finans programı ile ilgili görüşme sağlanacak.


Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Refik Tuzcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Büyük, Yönetim Kurulu Üyesi  İbrahim Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Hüsrev Kutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Böke de...