02 / 05 / 2024

İltaş Yapı adres

İltaş Yapı adres

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Nezih Tower'da kuruldu.

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Asıltaş Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asıltaş Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Taşkıran tarafından kuruldu. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

İltaş Yapı adres Haberi

İltaş Yapı adres

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muamleler şunlardır: 1-   Mimarlık Mühendislik teknik müşavirlik her nevi inşaat işleri ile ilgili etüd plan proje taahhüt her nevi ve derecede eski eser,röleve restorasyon tamir ve tadili yapmak. 2-   Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapılması,resmi ve özel sektör inşaat taahhütlerine girerek ihale suretiyle ihaleler alınması,arsalar satın alınarak satılık daire ve dükkanlar inşa edilmesi,yurt içinde ve yurt dışında inşaat ve taahhüt işlerine girilmesi arsa daire dükkan karşılığı satılık daire ve işyerlerinin yapılması ve ticareti. 3-...