02 / 05 / 2024

İltaş Yapı

İltaş Yapı

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Nezih Tower'da kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gönültaş Yapı Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de 6 milyon TL sermaye bedeli  ile Selahattin Gönültaş  ve Remzi Gönültaş  tarafından kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İca Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özlü ve Cevdet Kızıltaş ortaklığında kuruldu. 

DDKA Yapı Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDKA Yapı Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kızıltaş tarafından kuruldu.

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Önder ve Mustafa Gönültaş ortaklığında kuruldu. 

Asıltaş Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Asıltaş Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Taşkıran tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Yusufoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Naim Kızıltaş ve Cüneyt Kızıltaş ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Demir Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Yıldırım imzasıyla kuruldu.

A90 Yapı Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A90 Yapı Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hasan Cem Gönültaş ve Emin Ali Dedehayır imzasıyla kuruldu.

İltaş Yapı Haberi

İltaş Yapı

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muamleler şunlardır: 1-   Mimarlık Mühendislik teknik müşavirlik her nevi inşaat işleri ile ilgili etüd plan proje taahhüt her nevi ve derecede eski eser,röleve restorasyon tamir ve tadili yapmak. 2-   Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapılması,resmi ve özel sektör inşaat taahhütlerine girerek ihale suretiyle ihaleler alınması,arsalar satın alınarak satılık daire ve dükkanlar inşa edilmesi,yurt içinde ve yurt dışında inşaat ve taahhüt işlerine girilmesi arsa daire dükkan karşılığı satılık daire ve işyerlerinin yapılması ve ticareti. 3-...