12 / 05 / 2024

İlvan Özbaş

İlvan Özbaş

Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlvan Özbaş, Musa Özbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Özbağ tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Grup İnşaat Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ülvan tarafından kuruldu.

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Erkan Yıldızbaş tarafından kuruldu.

Homestanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Homestanbul Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Çağlar Katipoğlu, Özkan Özbaş ve Sonel Balkan ortaklığında kuruldu.

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi kuruldu!

Eyma Peyzaj Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Şener Özbağ tarafından kuruldu.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira açıklaması!

 Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’ne canlı yayınla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kiralarda düzenleme yapılacağının müjdesini verdi.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Erzincan'da 6.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Ulalar Mustafa Kemal Paşa ve Yalnızbağ Mimar Sinan mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri 6 milyon 310 bin 192 TL bedelle satışa çıkardı.

İlvan Özbaş Haberi

İlvan Özbaş

Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlvan Özbaş, Musa Özbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel bina inşaatı arsa karşılığı inşaat yapmak taahhütte bulunmak yaptığı özel inşaatları bağımsız bölümler halinde tek tek veya toptan satmak ve 21.10.2010 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 33. Ada...