04 / 05 / 2024

İlyas Cem Özsüer

İlyas Cem Özsüer

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mec Gayrimenkul Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi İlyas Cem Özsüer, Mualla Çilekdiken ve Cevat Nişeş ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bizbize İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bizbize İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 70 bin TL sermaye ile bugün Turgay Halimler ve Cem Beşer imzasıyla kuruldu.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Maya Holding'in acı günü! İlyas Özsüer vefat etti!

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı İlyas Özsüer vefat etti. Yılsan Holding taziye ilanı yayınlattı. Özsüer, Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, Talat Yıldırım, Tuncay Yıldırım ve Fuat Atalay tarafından 40 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kartal İst Alışveriş Merkezi ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal İst Alışveriş Merkezi ve İşletmesi Anonim Şirketi, Fuat Atalay, Tuncay Yıldırım, Talat Yıldırım, Ali Nuri Özsüer tarafından 65 milyon 209 bin 200 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cem Oğuz: Antalya için deprem planı hazırlanmalı!

İMO Başkanı Cem Oğuz, "Antalya özel bir kent, diğer illerden farklı olmalı. Bu kent için bir deprem master planı mutlaka hazırlanmalı" dedi. Antalya'da zorunlu deprem sigortası yaptıran konut sayısı 260 bine yaklaştı.

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cem Üçer kimdir?

Mimar Cem Üçer kimdir? Mimar Cem Üçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Üçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Cem Üçer'in biyografisi...

Cem Cenk Şahin: Menderes'te cami ve cemevi inşaatı yapacağım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi...

Ali Nuri Özsüer'den yeni şirket! Usma İnşaat A.Ş.!

Usma İnşaat Yatırım Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali Nuri Özsüer, Başkan Yardımcısı olarak Süleyman Aybars Erkan ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fuat Atalay görev yapacak

İlyas Cem Özsüer Haberi

İlyas Cem Özsüer

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; (1) Enerji, elektrik, makine, savunma, çevre, kimya, ziraat, gıda, malzeme, jeoloji, inşaat, yazılım mühendislikleri gibi alanlarda bilumum tasarım, araştırma, geliştirme ve mühendislik hizmeti yapmak ya da yaptırmak,  (2) Her türlü biyolojik, endüstriyel, evsel ve kimyasal atıkların geri dönüşümü veya ekonomik olarak değer taşıyan ürüne dönüştürülmesi hususlarında araştırma ve geliştirme, tasarım, projelendirme, ve imalat faaliyetlerinde bulunmak, (3) Her türlü enerji üretim ve verimliliği konularında araştırma ve geliştirme, tasarım, projelendirme ve imalat faaliyetlerinde bulunmak, (4) Çevre ve enerji teknolojileri ile biyoteknoloji alanlarında...