18 / 05 / 2024

İlyas Evci

İlyas Evci

Mayra Çelik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Evci, Yusuf İpek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlyas Baytemür tarafından kuruldu.

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Bora Büyüklü, Mesut Yiğit ve Şevket Kobya ortaklığında kuruldu.

Bhe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Evci tarafından kuruldu.

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de 50  bin TL sermaye bedeli ile İlyas Özçelik  tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Akkoyun tarafından kuruldu.

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İ Mimarlık İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal’da  200 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Burak Durak tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

İlyas Evci Haberi

İlyas Evci


Mayra Çelik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Evci, Yusuf İpek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Mayra Çelik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon montajlama, imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit  çelik konstrüksiyon inşaat,                                                                                                                  ...