18 / 05 / 2024

İlyas Katırcı kim

İlyas Katırcı kim

Soyak Yapı’nın sosyal medya stratejilerinin belirlenmesi, Holding ile Soyak Yapı’nın sosyal medya faaliyetlerinin entegre olarak yürütülmesi, sosyal medyadaki gelişmelerin takip edilmesinden sorumlu İlyas Katırcı kimdir?

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder?

Yapı kayıt belgesi bedelini kim öder? Yalnız imar barışına başvuran malik mi öder, yoksa tüm kat malikleri mi öder?

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Katırcı imzasıyla kuruldu

FETÖ'cü kumpasıyla Erginer kardeşlerin fabrikasına el konuldu!

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.

Kat mülkiyetini kim alır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince bağımsız bölümler üzerinde kurulan mülkiyet hakkına, kat mülkiyeti deniyor. Peki, inşaat çalışmaları sona eren taşınmaza kat mülkiyeti nasıl alınır? Kat mülkiyetini kim alır?

2016 yılında konut sektörü hareketlenecek!

Yeni yıla girerken konut sektörünü değerlendiren LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı 2016 yılında yaşanması olası gelişmelerden bahsetti. Katırcı, "Kasım ayında Türkiye genelinde 106.008 konut satışı gerçekleşmiş durumda." dedi.

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salim Erdoğan, Seyfullah Altın, Gürcan Şen, Erdem Berber ve Ekrem Katırcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Kervan 1915 filmi için 5 ayda 2 şehir kuruldu!

1915 yılında 200 Ermeni'yi Giresun'dan Halep'e götüren Katırcı Salim'in hikayesini anlatan 'Kervan 1915' filminin çekimleri başladı. Film için yaklaşık beş aylık bir çalışmayla, dönemi bire bir yansıtan iki şehir kuruldu.

İlyas Katırcı kim Haberi

İlyas Katırcı kim

İlyas Katırcı kimdir?

1980 İzmir doğumlu olan İlyas Katırcı çalışma hayatına 2001 yılında Telsim Telekominikasyon A.Ş’de CRM uzmanı olarak başlamıştır. 2,5 yıllık telekominikasyon sektörü deneyiminde sonra askerliğini tamamlamak üzere görevinden ayrılmıştır. 2005 yılından itibaren Soyak Yapı’da gayrimenkul sektörüne adım atmıştır. 2005-2008 yılları arasında, Soyak Yapı şirketinde, pazarlama uzmanı olarak görevine devam etmiştir. 


2009 yılından itibaren yine aynı şirkette Pazarlama Müdürü olarak görevine devam etmiştir. Bu göreve paralel olarak Kalite Yönetim Sistemleri Görev Takım Liderliği görevini de üstlenmiştir. 2012 yılından bu yana da yürütmekte olduğu pazarlama müdürlüğü görevinin yanı sıra, hem Soyak Yapı hem de Soyak Holding’in sosyal medya stratejilerini belirleyen Sosyal Medya Görev Takımı’nın liderliğini de üstlenmiştir. Halen Soyak Yapı’da Pazarlama Müdürü olarak görevine devam etmektedir.


Pazarlama alanındaki çalışmalarına 2001 yılında başlayan...