07 / 07 / 2024

İlyas Moussa Dawaleh kim

İlyas Moussa Dawaleh kim

Türkiye, Doğu Afrika'nın giriş kapısı Cibuti'yle Özel Ekonomi Bölgesi anlaşması imzaladı. Bakan Zeybekci, "Türk işadamları kadar, Cibuti de kazanacak" dedi..

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldız tarafından kuruldu.

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Garbi Erkek ve İlyas Erkek ortaklığında kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlyas Levent Mataracı tarfaından kuruldu.

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlyas Civelek tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

İlke Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlke Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlyas Hacıahmetoğlu tarafından kuruldu.

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlyas Baytemür tarafından kuruldu.

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Bora Büyüklü, Mesut Yiğit ve Şevket Kobya ortaklığında kuruldu.

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de 50  bin TL sermaye bedeli ile İlyas Özçelik  tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Akkoyun tarafından kuruldu.

İlyas Moussa Dawaleh kim Haberi

İlyas Moussa Dawaleh kim

500 milyonluk Afrika pazarındaki etkinliğini artırmayı hedefleyen Türkiye, bölgeye giriş noktasındaki ülkelere odaklandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 100 kişilik işadamı heyetiyle Doğu Afrika'nın giriş kapısı Cibuti'ye iş seyahati düzenledi. Burada Özel Ekonomi Bölgesi kurulması için iki ülke ekonomi bakanları arasında bir anlaşma imzalandı. Türk işadamları bu anlaşmayla içinde bütün sektörlerin bulunduğu bir özel ekonomi bölgesi inşa edecek. Genişletilebilecek ve 500 hektardan küçük olmayan bir arazi 99 yıllığına Türkiye yararına kiralanacak. 


ASKERİ DEĞİL EKONOMİK ÜS 

Birçok ülkenin askeri üssünün yer aldığı Cibuti'de düzenlenen işbirliği anlaşmasının imza töreninde konuşan Nihat Zeybekci, "Biz buraya askeri değil, ekonomik üs kurmaya geldik. İki kardeş ülke gibiyiz. Yatırımlardan Türk işadamları kadar Cibuti'nin de kazanmasını istiyoruz. Bölgede kazan-kazan formülüne dayalı işbirliği kuracağız" dedi. 


STA ANLAŞMASI İMZALAYALIM 

Napolyon'un "Dünya tek bir...