08 / 05 / 2024

İlyas Şahin yeni ev

İlyas Şahin yeni ev

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondaki açıklamalarından sonra altın fiyatları 9 ayın zirvesini gördü. Son günlerde düşüşe geçen altın için yeni rota oluşturuldu...

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Dev kurumdan dolarla ilgili yeni açıklama geldi! Dolar bu tarihe kadar yükselecek

Dolarda yaşanan şahin yükselişler tüm dünyayı tedirgin etmeye başlıyor. Konu ile ilgili dev kurumdan yeni açıklama gelirken doların ne zaman kadar yükseleceğini söyledi.

Gaziantep'e 14 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te 14 bin yeni konutun yapılacağını duyurdu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

İlyas Şahin yeni ev Haberi

İlyas Şahin yeni ev

Muğla Marmaris'te meydana gelen orman yangınında evleri kül olan Günay-İlyas Şahin çifti, yeni konutlarına kavuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Marmaris'te 29 Temmuz 2021 tarihinde başlayan orman yangınında, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan konutları ağır hasar gören Günay-İlyas Şahin çiftine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ziyareti esnasında “yeni ev” sözü vermişti. 12 Ağustos 2021 tarihinde TOKİ tarafından temelleri atılan çiftin yeni konutununu inşaatı tamamlandı. Eşyaları da döşenen konut Günay-İlyas Şahin çiftine teslim edildi.

Çiftçilik yapan İlyas Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yeni evimiz çok güzel oldu. Eşyalarımızı sağ olsun Marmaris Kaymakamlığı aldı, evin içini döşedi. Her detay her eksik düşünüldü ve yerine getirildi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar...