29 / 04 / 2024

ilyas şeker kentse dönüşüm açıklamaları

ilyas şeker kentse dönüşüm açıklamaları

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

İlyas Şeker: Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Depremler bize, ölümlere depremin değil, sağlıksız binaların sebep olduğunu gösterdi. Riskli yapılar bir an önce tespit edilip yıkılmalıdır" dedi.

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

İlyas Şeker: Kentsel dönüşüm hızlanmalı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, müteahhitlerle bir araya geldi. İzmit İlçe SKM kapsamında düzenlenen program Özgünhan Restoran’da gerçekleştirildi. Sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İlyas Şeker kimdir?

Harita Kadastro Yüksek Mühendisi İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili oldu. Peki, İlyas Şeker kimdir? İlyas Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlyas Şeker..

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Şeker Kule: Levent’in en yeni plazası!

4. Levent’te bulunan Şeker Kule’nin inşaatının tamamlanmasına haftalar kaldı. Kısa süre içerisinde Şekerbank Genel Müdürlüğü Metrocity’den Şeker Kule’ye taşınmasını tamamlayacak.

Sendikalar Kayseri Şeker arazisi için anlaştılar!

Türk-İş'e bağlı Kayseri'de hizmet vermekte oları işçi sendikalarının başkan ve yöneticileri Kayseri Şeker Fabrikası'nda çalışan işçilere destek adına Kayseri Gıda Şeker-iş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İsmail Yücer'i makamında ziyaret etti.

Kayseri Şeker Fabrikası kapanacak mı?

250 bin metrekarelik arsa sorunu bilmece haline gelen Kayseri'nin en büyük, Türkiye'nin ise ilk 100 firması arasında bulunan Kayseri Şeker Fabrikası'nın kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Mehdi Eker Ankapark inşaatını inceledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e Ankapark’ı gezdirdi. Proje tamamlandığında Ankara, sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun da en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak...

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Mehmet Mehdi Eker EXPO 2016'yı açıkladı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

Muş Şeker Fabrikası imar planı onaylandı!

Muş Merkez ilçesi, Alizurum (Tandoğan) köyü ve Kepenek (Arnak) köyü sınırları içerisinde yer alan Muş Şeker Fabrikası alanına ait muhtelif parseller için hazırlanan imar planı onaylandı...

ilyas şeker kentse dönüşüm açıklamaları Haberi

ilyas şeker kentse dönüşüm açıklamaları

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu Raporu üzerine görüşlerini TBMM oturumunda sundu. Özgür Kocaeli'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin jeolojik olarak hareketli bir coğrafya üzerinde yer aldığını ifade eden Şeker, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“AFAD Ulusal Sismik Ağın Geliştirilmesi ve Deprem Araştırmaları Projesi kapsamında Türkiye genelinde toplam 1.111 istasyonla meydana gelen depremler 7/24 kaydedilerek analizleri yapılmaktadır. AFAD verilerine göre 2020 yılında toplam 33.821 deprem meydana gelmiştir. Benim de enkaz çıktığım 99 Kocaeli depremi, toplumsal olarak afetler karşısındaki yetersizliğimizi ve çaresizliğimizi ortaya koymuşken ülkemiz açısından bir dönüm noktası, deprem bilinci açısından da bir milat oluşturmuştur. Yaşanan deprem sonrası, binalardaki hasar ve...