15 / 05 / 2024

İlyas Tuzinoğlu

İlyas Tuzinoğlu

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, İlyas Tahincioğlu ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, Aykut Celep ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Erzincan'a bin 400 kişilik kongre merkezi geliyor!

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi, Naim Gençoğlu ve İlyas Gençoğlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Sarı tarafından 300 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

İlyas Tuzinoğlu Haberi

İlyas Tuzinoğlu

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi iş konusu;ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU MADDE 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Başta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları bunların eklentileri ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik,yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüt,projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek,sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. 2-Başta toplu konut alanları olmak üzere , toplu yapı yönetimi, ortak donatı alanlarında müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek, sosyal konut işletmeciliği (kafeterya,havuz, spor salonu,büfe vb) faaliyetleri ile ilgili her türlü proje,müşavirlik ve organizasyon...