03 / 05 / 2024

İM Enerji inşaat

İM Enerji inşaat

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onurcan Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Güzide Sokak'ta kuruldu.

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kadim Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Alabey tarafından kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erhan Gökhan ve Sezgin Usta ortaklığında kuruldu.

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahm Mühendislik Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

İM Enerji inşaat Haberi

İM Enerji inşaat

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onurcan Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Güzide Sokak'ta kuruldu. 


İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ENERJİ Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2) Üretilen elektrik enerjisi ve kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,  3) Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile...