04 / 05 / 2024

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Selim Yetim, Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

La Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Onur Küçükerdoğan tarafından kuruldu.

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıabuıld Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Sagır Mohammad Maı ve Usman Maı ortaklığında kuruldu.

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık firmaları için geçici lisans sistemi oluşturulmalı!

Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu gayrimenkul danışmanlık firmaları için çalışma izninden önce 'Geçici Lisans'' Sistemi oluşturulması gerektiğini söyledi.

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arab Group Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khanchour ve Dıma Soraywel Soraywel ortaklığında kuruldu. 

Ajwan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajwan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Meshal, Maısra Mechaal, Mohammad Mosab Meshaal ve Mubacher Mechall ortaklığında kuruldu. 

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akandil Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akandil Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatıma Zahra Kandıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi 'nde kuruldu.

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısım 'da, Duygu Oral Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Selim  Yetim, Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.


İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-)Müteahhit firma sıfatıyla inşaat ihalelerine katılmak, üstlenmek, ifa etmek. Arsa ve arazi satın almak bunların üzerinde irtifak kurmak, kat karşılığı sözleşme yapmak, mevcut arsa ve arazi üzerinde gerekli imar düzenlenmesi ve parselasyon işlerini yapmak, imar mevzuatına ve projelere uygun bina ve tesisler kurmak, başkalarına satmak kiraya vermek, arsa, arazi ve emlak komisyonculuğu yapmak. Amacını gerçekleştirmek için tek tek veya kat mülkiyeti esasına göre işyerleri ve toplu yerleşim alanları yapmak, bunları ayrı ayrı birimler halinde veya toplu olarak satmak. 2-)Gayrimenkul danışmanlığı yapmak 3-)Her türlü bayındırlık...