23 / 07 / 2024

İmac İnşaat kimin

İmac İnşaat kimin

İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özcan Ataşçı tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özcan Ataşçı tarafından kuruldu.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi'nde kuruldu.

Akcan Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akcan Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Akcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Efnan Sokak'ta kuruldu.

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Tatar tarafından 30 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Erdkar Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdkar Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Karabalçık tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Davutpaşa Mahallesi, 55 Sokak'ta kuruldu.

Asbir İnşaat Emlak Nalburiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbir İnşaat Emlak Nalburiye Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kutbettin As tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Ulusal Caddesi'nde kuruldu.

İmac İnşaat kimin Haberi

İmac İnşaat kimin

İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Ataşçı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


İmac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; BAHÇEŞEHİR 2.KIS.MAH.BOĞAZKÖY CAD.ÖZ OVACIK SİT.AP.N.63/6...