04 / 05 / 2024

Imaj Düşler Tasarım şirketi

Imaj Düşler Tasarım şirketi

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

4 maddede site yönetimlerinde yapısal süreçler tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimlerinde yapısal süreçler tasarımı' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi Korkut Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Törende Avusturya, Danimarka, Almanya, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, İsveç ve Türkiye, Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Imaj Düşler Tasarım şirketi Haberi

Imaj Düşler Tasarım şirketi


Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.


Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

1-Her nevi dekorasyon imalat, ithalat, ihracat, tamirat ve boya işleri yapabilir.  2-Her türlü mekan tasarımı,projelendirme,proje uygulama, tefriş,tadil ve iç mimari ile ilgili işleri yapmak veya yaptırmak 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri ile iç ve dış mekan tasarımı ve projelendirilmesi ile peyzaj tadil tefriş ve yenileme işlerinin yapılması ve bu işlerle ilgili danışmanlık hizmeti verilmesi, 4-Her nevi kaplama ve tasarım yapmak veya yaptırmak. 5-Her türlü emlak komisyonculuğu ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,...