19 / 07 / 2024

imaj makina afrika yatırımları

imaj makina afrika yatırımları

Geçtiğimiz yıl, 9 adet anahtar teslimi tesis ile bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan İmaş Makine, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Nureddin Yörükçü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şafak Apartmanı'nda kuruldu.

Borusan Makina, İzmir Bölge Müdürlüğü açıldı!

Bölge müdürlüğü için tesis inşasına geçen yıl başladıklarını belirten Borusan Makina ve Güç Sistemleri İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen, 2014 yılının Türkiye ortalamalarının üstünde bir büyüme ile kapatmayı planladıklarını belirtti...

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Alanya'da imaj ve kurumlar arası işbirliği konuşuldu!

Alanya'da imaj ve kurumlar arası işbirliği konuşuldu. Esnaf odaları başkanları ve turizmciler Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde bir araya gelerek, Alanya imajını ve kurumlar arası işbirliği konularını masaya yatırdı.

Ebola, Afrika turizmini hasta etti!

Batı Afrika'da görülen Ebola salgını, tüm kıta ülkelerinin ekonomisini ve turizmini olumsuz yönde etkiledi. Kıtada şimdiye kadar hiçbir Ebola vakasına rastlanmayan ülkeler bile küresel Ebola histerisinden payını aldı.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki istikrarsızlık seramik sektörünü vurdu!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ( UTSO ) Başkanı Mustafa Kuvvet, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki savaş ve çatışma ortamının, Türk seramik sektörünü olumsuz etkilediğini belirtti.

Erdoğan Bayraktar'a Afrika'dan iş teklifi!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Afrika'dan Erdoğan Bayraktar'a iş teklifi! Toplu konut projelerinin başına mı geçecek?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Afrika'dan eski bakan Bayraktar'a iş teklifi!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar.” dedi.

Afrika'nın kerpiç sarayı: Djenne Ulu Cami UNESCO listesinde!

Batı Afrika ülkesi Mali'nin sembolü olan Djenne Ulu Cami, dünyanın en büyük kerpiç camisi olmasının yanında yaklaşık bin yıllık tarihiyle UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor...

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de kuruldu.

Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

imaj makina afrika yatırımları Haberi

imaj makina afrika yatırımları


70'e yakın ülkede un, irmik ve mısır unu fabrikaları kuran İttifak Holding'in makine şirketi İmaş, Batı Afrika ülkelerinden Gabon'u da referansları arasına ekledi. 


İmaş Makine, dünyanın farklı pazarlarındaki değişken müşteri taleplerini tespit ederek kalite ve verimlüik ekseninde çözümler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, 9 adet anahtar teslimi tesis ile bunun dışında yapılan makine ve ekipman satışlarıyla toplamda günlük 3 bin 500 ton öğütme kapasitesi devreye alan şirket, Batı Afrika ülkesi Gabon'da büyük bir projeye start verdi. Pproje hakkında bilgi veren İmaş Makine'nin Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Önümüzdeki günlerde montajına başlayacağımız günlük 300 ton buğday kırma kapasiteli un değirmenimiz, ülkedeki tek değirmene önemli bir alternatif olacak. Değirmen binasının çelik konstrüksiyon ve cephe-çatı kaplamasını holdingimizin inşaat şirketi Seha Yapı üstlendi. Bu bakımdan...