14 / 05 / 2024

İmam Şafii Camii incirtepe

İmam Şafii Camii incirtepe

ESENYURT Belediyesi'nce İncirtepe'de yaptırılan imam Şafii Camii ibadete açıldı. Yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen camide aynı anda 750 kişinin namaz kılabileceği belirtildi...

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Ağrı Şafii Camii 200 yıl sonra ibadete açıldı!

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ağrı İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii açıldı!

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii temeli dualarla atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen İmam Ali Camii ibadete açıldı. Kopenhag'da yaşayan Müslümanlar camiye yoğun ilgi gösterdi.

Danimarka İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii açıldı!

Başkentte Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi Akgül Uysal vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na defnedilecek.

Üsküdar Çengelköy Koruma Amaçlı İmar Planı değişikliği askıya çıktı!

Üsküdar Çengelköy Lisesi'nin arkasında kalan İmam-ı Azam Camii ve bir kısım alana ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 16 Eylül'de askıdan inecek...

Bursa Safa Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Camii inşaatının 2010 yılında başladığını ve 4 yılda tamamlandığını belirten Safa Camii İmamı Ali Sevimli, camide klasik Roma, Ortadoğu ve modern mimari örneklerinin bulunduğunu söyledi.

Özalp İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı!

Van’ın Özalp ilçesinde düzenlenen törenle İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı. Yaşanan depremde hasar gören Kubbeli Cami’nin yerine inşa edilecek İmamı Şafii Camisi’nin temeli törenle atıldı...

İmam Şafii Camii incirtepe Haberi

İmam Şafii Camii incirtepe

ESENYURT Belediyesi'nce İncirtepe'de yaptırılan imam Şafii Camii ibadete açıldı. Yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen camide aynı anda 750 kişinin namaz kılabileceği belirtildi, imam lojmanı, şadırvanı ve abdesthanesi de bulunan İmam Şafii Camii'nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, KİPTAŞ Genel Müdürü ismet Yıldırım, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yia çok sayıda Esenyurtlu katıldı. 


Akşam...