30 / 04 / 2024

İmar barışı uzungöl

İmar barışı uzungöl

Uzungöl'de 'imar barışı' uygulaması yapı sahiplerini harekete geçirdi. Bölgede, binaları yıkım aşamasına gelen 862 kişi, 'imar barışı' uygulamasından yararlanmak için başvuru yaptı.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar barışı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar barışı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın...

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Online olarak imar barışı ödemesi nasıl yapılır? 

İmar barışı ödemeleri online olarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu ödemeler anlaşmalı bankalar üzerinden kolay bir şekilde yapılıyor. İşte online olarak imar barışı ödeme adımları...

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Uzungöl için iyileştirme planı hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Uzungöl’ü eski haline döndürün” talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmalara başladı. Yoğun yapılaşma nedeniyle eski halinden eser kalmayan bölge için iyileştirme planı hazırlandı.

İhalesine başlanan Uzungöl işte böyle olacak!

Karadeniz’in gözde turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl’de 2 etaplık Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi çalışmalarına da başlandı.

Uzungöl Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı ihaleye çıkıyor!

Trabzon Çaykara Uzungöl'de Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı için 30 Haziran'da ihale yapılacak.

Murat Kurum: Trabzon Uzungöl'de dönüşüm projesine başladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uzungöl'deki, Ayder'deki, Türkiye'mizdeki doğal olan, güzel olan, korunması gereken tüm alanları korumak için çalıştıklarını belirterek, "Bu çerçevede Valiliğimizle birlikte kaçak yapılarla mücadele kapsamında bu tür yapıların yıkımını gerçekleştirdik, bir dö

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

İmar barışı uzungöl Haberi

İmar barışı uzungöl

Türkiye genelinde uygulanan 'imar barışı' uygulaması, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan kaçak yapıların sahiplerini harekete geçirdi. Çaykara ilçesinde yıkılacak yapıların sahipleri "Binalarımız yıkıldı yıkılacak derken böyle bir barışın gelmesi bizi oldukça şaşırttı" açıklamasında bulundu. 

Uzungöl'de 'imar barışı' uygulaması, restoran, otel, kafe ve pansiyon gibi işletme sahiplerinin yüzünü güldürdü. Uzungöl'de 'İmar Kanunu'na muhalefet' suçundan 1,5 ile 4 yıl arasında hapis cezası alan ve binaları yıkım aşamasına gelen 862 kişi, 'imar barışı' uygulamasından yararlanmak için başvuru yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, uygulamadan yararlanmak isteyen yapı sahipleri, e-devlet üzerinden online olarak ya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca görevlendirilen resmi kurumlar üzerinden başvuruda bulunabiliyor. 

Yapıların yıkılmasını bekledikleri sırada uygulamaya konan 'imar barışı' uygulamasına şaşırdıklarını söyeleyen işletmeci Süleyman Sezgin, "Ciddi...