05 / 05 / 2024

imar harcı indirim 2020

imar harcı indirim 2020

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

İskan harcı 2022 ne kadar oldu?

2022 yılı ile birlikte yeniden belirlenen imar harçları arasında yapı kullanma izin belgesi yani iskan harcı da yer alıyor. Peki, iskan harcı ne kadar oldu?

İmar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

Belediyelerden talep edilen belgeler için belli oran veya miktarlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, imar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Yeni yapılar inşaat ve imar harcından muaf!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yapılacak yapılara ilişkin ruhsat ve izinler, Belediye Gelirleri Kanunu'na göre alınan bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlardan da muaf olacak. 

Bergama’da imar harcında yüzde 25 indirim!

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

2020'de ev alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

2020 yılında ev alma hayali gerçek olanlar tapudaki devir işlemi için ne kadar tapu harcı ödeyecek? Tapu harcı indirimiyle ne kadar, indirim bittikten sonra ne kadar harç ödenmesi gerekecek? İşte tapu harçları 2020...

Ali Özsoy: Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Gayrimenkul alım-satımlarında alınan tapu harcıyla ilgili önemli değişiklikler getiren yasa teklifi ile ilgili değerlendirme yapan Alanya Emlakcılar Derneği başkan yardımcısı Ali Özsoy, tapu harçlarında indirim yapılmaması halinde sektörün olumsuz etkileneceğini söyledi...

Tapu harcı indirimi ne zaman sona erecek?

KDV ve tapu harcı indirimlerinin süresi 31 Mart 2019 tarihinde dolmuştu. Ancak daha sonra bu indirim uzatılmıştı. KDV ve tapu harcında indirim uygulaması ne zaman sona erecek? 

İstanbul 2019 imar harcı ne kadar?

2019 imar harçları İBB İmar Müdürlüğü tarafından açıklandı. Peki İstanbul 2019 imar harcı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Konutta KDV ve tapu harcı indirimi ne zaman bitiyor? 

KDV ve tapu harcında indirim uygulaması ne zaman sona erecek? Konut satışlarında KDV oranı yüzde 8, tapu harçlarında ise yüzde 3 indirim oranı yıl sonuna kadar devam edecek.

imar harcı indirim 2020 Haberi

imar harcı indirim 2020

Bergama Belediyesi, 2020 yılının ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta düzenlendi. Toplantıda yeni yıla müjdelerle girdi. 

Sabah'ta yer alan habere göre; mecliste alınan karar kapsamında Ocak ayından geçerli olmak üzere 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Yatırımcıyı teşvik etmek için böyle bir karar aldık. Tüm imar harçlarında sit alanlarında yüzde 50, sit alanları dışında yüzde 25 indirim yaptık" şeklinde konuştu.