02 / 05 / 2024

İmar komisyon fonksiyon değişiklikleri

İmar komisyon fonksiyon değişiklikleri

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Deprem ile ilgili dönüşümde hiç müsamahakar olmayacağız. Vatandaş karşı da çıksa yapacağız. Bizim olmazsa olmazımız" dedi...

Zekeriya Özak: Kentin geleceği için 12 belediyeyle ortak çalışıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası ev sahipliğindeki imar toplantısına katıldı.

Dolar bozdurana ev alırken komisyon yok!

Adıyaman'da bir emlakçı, 20 bin dolar bozdurup makbuzunu getiren müşterilerinden komisyon ücreti almayacak ve danışmanlık hizmetini de ücretsiz verecek

G Tower Mar Yapı fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükselen G Tower Mar Yapı fiyatları 370 bin liradan başlıyor. Projede toplam 432 daireye yer veriliyor.

Mimarlar ve inşaat mühendislerinden Zekeriya Özak'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Gebze Mimarlar Odası ve Gebze İnşaat Mühendisleri Odası’nın başkan ve yönetim kurullarını misafir etti.

Şehir plancılarından Zekeriya Özak'a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Zekeriya Özak, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ile yeni yönetimini makamında kabul etti.

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Mar Yapı konut sahiplerine kazandırıyor!

Mar Yapı’nın Basın Ekspres Yolu’na değer katan lüks rezidans projelerinin bulunduğu lokasyon ‘kira brüt getiri oranları en yüksek semtler’ arasında birinci sırada yer alıyor.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Baran Kurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Mar Yapı G Yoo'da yüzde 15 indirim!

Mar Yapı Başkanı Özkök, Basın Ekspres Yolu'nun yatırım merkezi haline geldiğini, dev ulaşım projeleriyle öneminin daha da artacağını söyledi...

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

İmar komisyon fonksiyon değişiklikleri Haberi

İmar komisyon fonksiyon değişiklikleri

Haber ajansları, gazete, televizyon ve internet medyasının genel yayın yönetmenleri ve temsilcileriyle Cemile Sultan Korusu'nda bir araya gelen TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kentsel dönüşüm konusundaki soruları da cevaplayan Binali Yıldırım, şunları kaydetti:

"İlçeler bazında bizim mikro düzeyde zemin yapısı bile belli değil. Zemin yapısı demek, her bölgesinin 50 metrede bir sondaj yapıp zemini bilmek gerekiyor. Bundan emin değiliz. Sadece kabuller var. ‘Hat şuradan geliyor, şuradan’ gidiyor. Kızımızı çizgiler çiziyoruz. Bunlar tamam da bunların acaba Bahçelievler'e, Kağıthane’ye, Beylikdüzü’ne, Tuzla’ya yansıması nedir? Bunların mikro çalışmaları mevcut değil. Deprem ile ilgili çalışmaları yenileyeyim ama yerin altında sonun varsa ne olacak? Hem para hem emek boşa gitti. Hem...