19 / 05 / 2024

İmar Komisyonu toplantısı yapıldı

İmar Komisyonu toplantısı yapıldı

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında son viraj! Asgari ücret toplantısı sona erdi! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Zammın oranını belirlemek için yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı bugün gerçekleştirildi. İşte detaylar!

Asgari ücretlilerin gözü kulağı bu haberde! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantı günü ve saati belli oldu

Milyonlarca asgari ücret ile çalışan vatandaşın ilgilendiren haber geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının detayları belli oldu.

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sivas Akıncılar'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Denizli’de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) öncülüğünde, 'İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 

Lüleburgaz’da imar barışı toplantısı gerçekleştirildi!

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da 'İmar Barışı' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

İmar Komisyonu toplantısı yapıldı Haberi

İmar Komisyonu toplantısı yapıldı

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.  Bilgi paylaşımı yapmak, sorunları masaya yatırmak ve yeni mevzuat hükümlerini personele aktarmak amacı ile kurulduğu günden bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantıları, alınan karar gereğince her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş ev sahipliğinde Kerpe Lidya Beach Otel'de düzenlenen İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Gündoğan, 12 ilçe imar müdürleri ve personeli katıldı. Toplantının gayet verimli geçtiği öğrenildi.  Kocaeli ilçelerinde imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımlarını yapıldığı, bizzat ilçe yetkililerinin dinlenerek problemler daha...