28 / 04 / 2024

imar Manavgat

imar Manavgat

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Mimarlar Odası Temsilciliği ve Manavgat İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği Antalya Manavgat'ta imar yönetmeliği semineri düzenledi...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat Maşattepe'de imar sorunu çözüldü!

Manavgat'ın Maşattepe'de bulunan 120 hektarlık alanda imar soruna çözüm bulundu. İmar uygulamasıyla on binlerce hak sahibi tapusuna kavuşacak.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Manavgat Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Manavgat Belediyesi'nin imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak olan e-imar uygulaması hizmete alındı.

Alanya'da imar barışına yoğun ilgi!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aştı. Kentte alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer alırken Alanya'da da imar barışına ilgi büyüktü.

Antalya’da imar barışı kapsamında 1 milyar lira toplandı!

Antalya’da imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi sayısı 140 bini aşarken, alınan ödeme tutarı ise 1 milyar liraya kadar ulaştı. İlçelerde ilk sırada Manavgat yer aldı.

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

Antalya Manavgat Sorkun Mahallesi mesire yeri imar planı onaylandı!

Antalya ili, Manavgat ilçesi, Sorkun Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1632 ada 1 parseldeki mesire yerinin imar planı değişikliği onaylandı..

Manavgat'ta 6 mahalleye imar yolu açıldı!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal bölgelerde bulunan mahallelere yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri ilçedeki 6 mahalleye 1 kilometreden fazla imar yolu açtı.

Manavgat Sorgun Ormanı'na imar planı!

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sorgun Ormanı'nın 2 bin 700 dekarı için koruma imar planı hazırlandı.

Manavgat turizm sezonuna hazırlanıyor!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi imar yollarını açtı!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

imar Manavgat Haberi

imar Manavgat

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Mimarlar Odası Temsilciliği ve Manavgat İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Mesleki Düzenleme ve İzleme Dairesi Başkanvekili Mimar Sevilay Armağan tarafından 1 Haziran 2013 tarihinde yürürlüğe giren Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği hakkında bilgiler verildi. 


MATSO 4. Meslek Grubu'nda bulunan iş kollarına yönelik yapılan seminere belediyelerin imar müdürleri, müteahhitler, mimarlar, mühendisler ve emlakçılar katıldı. 


MATSO Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere Manavgat Belediye Başkanvekili Erşan Özden, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven de katıldı. 

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 4.Meslek Komitesi toplantısında yeni tip imar yönetmeliği konusu ile inşaat mühendisleri, mimarlar ve emlak sektöründeki üyelerinin ciddi sıkıntıları olduğunun gündeme getirildiğini ve seminerin bu...