13 / 05 / 2024

İmar Müdürü Vedat Şahin kimdir

İmar Müdürü Vedat Şahin kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Vedat Şahin, bu görevinden önce Yapı Kontrol Müdürü Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Encümen Üyesi olarak çalıştı. Peki Vedat Şahin kimdir? İşte cevabı…

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Çorlu Belediyesi İmar Müdürü FETÖ'den gözaltına alındı!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY yönelik süren soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan Çorlu Belediyesi eski İmar Müdürü Bilal P., gözaltına alındı.

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Bolu Belediyesi İmar Müdürü tutuklandı!

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Bolu Belediyesi İmar Müdürü Settar T. tutuklandı.

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Tunahan Kuru, Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürü oldu!

Hendek Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Hendek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tunahan Kuru, Plan ve Proje Müdürlüğü’ne atandı.

Cihat Kurt Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü oldu!

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emine Ataktürk’ün yerine Cihat Kurt atandı. Emine Ataktürk ise bundan böyle Yapı Kontrol Müdürü olarak görevine devam edecek

Ege Palas Oteli'nin yeni Genel Müdürü Murat Ağbaba!

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Çekmeköy İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi'ne transfer oldu!

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Konya Çimento fabrika Müdürü görevden ayrıldı!

Konya Çimento Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu2na yapılan açıklamaya göre Konya Çimento fabrika Müdürü Vedat Kanmaz 31 Ağustos 2013 tarihi itibari ile istifaen görevinden ayrıldı...

Tarık Gürdil Kiler GYO'da genel müdür oldu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür'ü Tarık Gürdil oldu. Gürdil, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi'nde öğrenim gördü...

Ofton İnşaat, proje müdürü arıyor!

Ofton İnşaat, bünyesinde çalışmak üzere en az 5 yıl deneyimli proje müdürü arıyor...

İmar Müdürü Vedat Şahin kimdir Haberi

İmar Müdürü Vedat Şahin kimdir

Vedat Şahin kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Vedat Şahin, 1973 yılında Trabzon-Çaykara'da doğdu. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


1997 yılında Ankara Metrosu’nda çalıştı. 1998 yılında Pendik Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Sırasıyla, Kontrol Mühendisi, Afet İşleri Şefi, Fen İşleri Şefi, Fen İşleri Müdür Yardımcısı, Yapı Kontrol Müdürü Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Encümen Üyesi olarak çalıştı. Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.



Vedat Şahin ve İBB İmar Müdürlüğü iletişim bilgileri!


İmar Müdürlüğü


Telefon: 0212 455 22 10

Santral: 0212 455 13 00

Faks: 0212 455 26 43

E-mail:...