03 / 05 / 2024

İmar Teknik Gayrimenkul adres 

İmar Teknik Gayrimenkul adres 

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marıa Ioanna Kontou tarafından kuruldu.

Geoo Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Geoo Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kepür tarafından kuruldu.

İl Özel İdare o ilde 2 gayrimenkul satacak!

Iğdır İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Iğdır Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

İmar Teknik Gayrimenkul adres  Haberi

İmar Teknik Gayrimenkul adres 

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...