09 / 05 / 2024

İmar torbası

İmar torbası

İmar torbasıyla ÇED'e yeni ayar geliyor. ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeni dönemde yasalaştırılmak üzere hazırlanan torba tasarıyla, Çevresel Etki Değerlendirmesi'ne (ÇED) yeni ayar getiriliyor.

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yüksek emiş gücüne sahip tasarımı,toz filtreleme fonksiyonu ve enerji tasarrufu sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki sert zeminlerde dahi üstün performans gösteren elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler? 

Arnica Tesla Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Plus Toz Torbasız Elektrikli Süpürge sahip olduğu yüksek emiş gücü sayesinde bir çok farklı alanda etkin temizlik performansı sunar.Peki perde temizleme fonksiyonu nedir? Elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Dyson Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Dyson Toz Torbasız Elektrikli Süpürge diğer süpürgelere oranla kuru emiş türü ile çalışıyor. Gelişmiş motor gücü sayesinde yüksek kalitede emiş gücü sergiliyor.Peki minumum sessizlikte çalışan ürünün diğer özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Elektrikli süpürgesinin yenilemek isteyenler için Philips toz torbasız elektrikli süpürge,en ufak toz zerresini bile içine çeken her alanı kolaylıkla temizleyen teknolojik tasarıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Mila toz torbasız elektrikli süpürge,toz temizliği için geliştirilen başlığı ve geniş toz haznesi sayesinde gelişmiş 750 watt çekim gücüyle kusursuz temizleme performansı ortaya koyuyor. Peki cihazın diğer özellikleri nedir ve en uygun fiyata nerden alınır? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Son teknolojiyi kullanarak ürettiği çok sayıda HEPA filtreli elektrikli süpürge modeli ile her ihtiyaca cevap veren Fakir, tüketicilerden tam not alıyor. Peki, Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler kaç TL?

Fakir Flipper Electronic 800 W Toz Torbasız Süpürge A-101’de! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Fakir Flipper Electronic 800 W Toz Torbasız Süpürge A-101’de indirimli satılıyor. İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünün özellikleri…

Profilo Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U530 700 W toz torbasız süpürge, yüksek performansa sahip toz ayırma sistemi ve 3 farklı başlığı ile yüksek emiş gücüne sahip olmasıyla tüm ilgileri üzerine çekiyor. İşte ürün hakkında merak edilenler.

Yüksek emiş gücüne sahip Philips toz torbasız elektrikli süpürge 9.799 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

En ufak toz zerresini bile içine çeken her alanı kolaylıkla temizleyen elektrikli süpürge toz torbasız olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mor rengi ve estetik görünümüyle dikkat çeken Fakir Ranger, filtreleme teknolojileri ve motor gücü sayesinde temizliği çile olmaktan çıkarıyor. Peki Fakir Ranger Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? 

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Samsung'un toz torbasız elektrikli süpürgesi ile ev temizliği artık çok kolay. Samsung VC07R302MVP, üstün emiş gücü sayesinde yalnızca zemindeki değil havadaki partikülleri de filtresine hapseder.

Philips Toz Torbasız Süpürge indirimde mi? Özellikleri neler? 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yüksek emiş gücü ve 5 yıllık motor garantisiyle çok tercih edilen Philips Powerpro Max Toz Torbasız Süpürge, derinlemesine temizlik isteyenlerin beğeneceği özelliklere sahip. Peki Philips Powepro Max Süpürge özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

İmar torbası Haberi

İmar torbası

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı eskiden olduğu gibi dev yatırımları içeren "A" grubu projelerin ÇED raporunu vermeye devam edecek. Ancak, "B" grubu olarak nitelenen diğer projelerin ÇED raporunu ise illere devredecek.

Bakanlık, kentsel dönüşüme yeni bir ivme kazandırmak için Ingütere'den esinlenüen "imar transferi" uygulaması üzerinde de çalışıyor. Bu uygulama ile kamuya geçen arsalar için sahiplerine borsada da işlem görebilecek sertifika verilecek. Bu sertifikalar Türkiye'nin herhangi bir yerinde aynı değerde arsa ya da bina karşılığı olarak da kullamlabüecek. 


YENİ DÜZENLEME 


Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, bakanlık olarak üzerinde çalıştıkları ve yakında Meclis'e sevk edecekleri tasarıyla ÇED konusunda yeni bir düzenlemeye gideceklerini söyledi. Yeni düzenlemeyle ÇED uygulamalarına açıklık getirmeyi hedeflediklerini belirten Güllüce, "Yaşanan karışıklıkları önlemek için ÇED raporlarını ikiye ayıracağız. "A" grubu olarak nitelediğimiz...