04 / 05 / 2024

imar ve yapı denetim kanunu

imar ve yapı denetim kanunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İmar ve Yapı Denetim Kanunu ile ilgili taslağın hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini belirterek bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi...

İmar ve Yapı Denetim Kanunu taslağı yakında Meclis'e sunulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İmar ve Yapı Denetim Kanunu ile ilgili taslağın hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini belirterek bakanlığın denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi....

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

1942 yılında toplanacak Umumi Meclis'in gündeminde kentin imarı ve yapılacak inşaata dair yönetmenlik varmış.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Karabağlar'ın yarısının imar planı yapıldı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, en büyük sorunun imar sorunu olduğunu söyledi. Karabağlar'ın yarısının imar planları yapıldı ve diğer yarısı da 2017 yılı içerisinde tamamlanmış olacak.

Ilgın Belediyesi'nde imar ve ruhsat toplantısı!

Ilgın Belediyesi'nde imar ve ruhsatlarla ilgili sorunlar görüşüldü. Belediye Başkanı Karahan, alt yapının tamamlanmasıyla çok sayıda inşaat ve konutun yapılmaya başlandığını söyledi.

Meram'da vatandaşlara imar bilgilendirmesi yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi yetkilileri tarafından Yaylapınar Uhud ve Yaylapınar Kaş Mahallesi’nde vatandaşlara imar bilgilendirmesi yapıldı.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin imar ve mülkiyet sorunları çözüldü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Antalya'nın en güzel mahalleleri arasında yer alan Çankaya Mahallesi'nde 2B, imar ve mülkiyet sorunları Başkan Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile sona erdi.

Uzunköprü TOKİ Konutları için imar projelendirmesi yapıldı!

Uzunköprü TOKİ konutları yönetim temsilcilerininde katılım ve görüşleri de alınarak, taleplerdeki konut tipi istekleri ve imar projelendirmesi yapıldı.

Üsküdar imar ve tapu sorunu Mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 4 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 66'ncı Birleşiminde Üsküdar imar ve tapu sorununu Meclise taşıdı..

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HT İç Mimarlık İnşaat ve Yapı Malzemeleri İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Mayıs Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No-190/ B Kadıköy'de kuruldu.

Port Proje İnşaat Yapı ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Port Proje İnşaat Yapı ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi, Hakan Yüksel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu.

Tekno Tasarım ve Yapı Teknik Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Tasarım ve Yapı Teknik Limited Şirketi, Yusuf Şamlıoğlu ve Aykut Şamlıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Teknopan Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknopan Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kemal Uçar tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde kuruldu.

imar ve yapı denetim kanunu Haberi

imar ve yapı denetim kanunu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe görüşmeleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı. TOKİ'nin yaptığı konutlara yönelik eleştirilerin haklı olduğunu dile getiren Bayraktar, ancak konut ihtiyacı olan insanların da bulunduğuna dikkat çekti. "Eksiklerimiz,.yanlışlarımız vardır. Siyaset yapmıyorum ancak bir buçuk yıl içinde yeniden bir Van yaptık." diyen Bayraktar, bunu dünyada yapan başka bir devletin bulunmadığını ifade etti. Çevreye ekonomik olarak en iyi adapte olan bir ( ülke olduğumuzu belirten Bayraktar, 60 milyar dolardan daha fazla enerjiye para veren bir ülke olduğumuzun altını çizdi. İmar ve Yapı Denetim Kanunu konusunda taslak hazırlandığını ve yakında Meclis'e geleceğini açıklayan Bayraktar, bakanlığın 1 denetim yetkilerinin çok daha netleşeceğini söyledi. " Kentsel dönüşüm yapılırken şehirlere nasıl...