02 / 05 / 2024

imarlı arsa satışı 2022

imarlı arsa satışı 2022

Satışa sunulanarsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün bu ay içerisindeki ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

imarlı arsa satışı 2022 Haberi

imarlı arsa satışı 2022

Arsa yatırımcılarının merak ettiği son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çoban ilçesindeki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı Afyonkkrahisar ili, Çobanlar  ilçesi, Kocaöz Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 03060101375 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 758,17 metrekare.
 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 758,17 metrekare şeklinde...