24 / 07 / 2024

imarlı arsa satışı 2022

imarlı arsa satışı 2022

Satışa sunulanarsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün bu ay içerisindeki ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

İBB, Şişli'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentin kalbinde arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Yalova ve Gaziantep’te belediyeler 4 adet arsa satıyor!

 Yalova Çiftlikköy ve Gaziantep İslahiye Belediyesi tarafından imarlı arsa satılıyor. İşte ihaleyle satılacak gayrimenkullerle ilgili detaylar. 

İBB, Tarabya'da 398 milyon TL'ye, turizm imarlı arsa satıyor! 

İBB, Sarıyer Tarabya'da yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki arsanın satış ihalesi ne zaman? Arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde 11 konut ve imarlı 21 arsa satılıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Balıkesir ve Kars'ta yer alan 11 adet konut ve 21 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsa ile konutların satış ihaleleri 24 Haziran ve 25 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Yatırımcılara büyük fırsat! İki şehirdeki 8 dubleks konut ve 5 arsa satışa çıktı! 

Balıkesir'de yer alan 8 adet dubleks konut ve 4 adet arsa ile Diyarbakır'daki konut alanı imarlı arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İki ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 16 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya ve Eskişehir'de yer alan imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

imarlı arsa satışı 2022 Haberi

imarlı arsa satışı 2022

Arsa yatırımcılarının merak ettiği son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çoban ilçesindeki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı Afyonkkrahisar ili, Çobanlar  ilçesi, Kocaöz Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 03060101375 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 758,17 metrekare.
 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, hazine hissesinin 758,17 metrekare şeklinde...