07 / 07 / 2024

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos tarihinde kuruldu

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Yapı ve Kredi Bankası'nın 12.1 milyon TL'lik payı Koray GYO'ya devredildi!

Yapı ve Kredi bankası A.Ş., 10 milyon 404 bin TL nominal değerli A grubu paylar ile 1 milyon 775 bin 872 TL nominal değerli B grubu payların devri ile, (A) grubu payların Yatırımcı Tazmin Merkezi'nin sahip olduğu 0,024 TL nominal değerli (A) grubu payları Koray GYO'ya devredildi.

Afra Mc Yapı Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Afra Mc Yapı Tekstil Otomotiv Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Cemal Boztepe ortaklığında kuruldu.

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 milyon TL sermaye ile bugün Ömer Coşan tarafından kuruldu.

Tenard Yapı ve İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tenard Yapı ve İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Gürkan Binzat Yönetim Kurulu Başkan ve Fehiman Binzat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Üsküdar'da kuruldu.

MC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İshakoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Arnavutköy, Hicret Mahallesi, Abdullah Gül Caddesi'nde kuruldu.

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı açıldı!

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını Vali Yardımcısı İbrahim Avcı yaptı.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 80 bin TL'lik olan İbrahim Yıldırım, 180 bin TL'lik olan Cafer Yıldırım ve 140 bin TL'lik olan ise Mevlüt Yıldırım'a ait. 


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine yada başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak her türlü arsa arazi daire bina almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited...