18 / 05 / 2024

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos tarihinde kuruldu



İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 80 bin TL'lik olan İbrahim Yıldırım, 180 bin TL'lik olan Cafer Yıldırım ve 140 bin TL'lik olan ise Mevlüt Yıldırım'a ait. 


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine yada başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak her türlü arsa arazi daire bina almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Menderes Mahallesi, İnönü Caddesi, 301. Sokak, No:1/A. 


Geri Dön