02 / 06 / 2024

İMC Yapı adres

İMC Yapı adres

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos tarihinde kuruldu

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuştu: Yeni vergi artışları yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi konusunda yeni adımların beklenmediğini açıkladı. Yılmaz, yapılan açıklamada, maktu vergilerin yüksek seviyeye ulaştığını ve hedefin deprem sonrası destekler ve kritik yatırımlar olduğunu vurguladı. 

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

İMC Yapı adres Haberi

İMC Yapı adres

İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yıldırım, Cafer Yıldırım, Mevlüt Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 80 bin TL'lik olan İbrahim Yıldırım, 180 bin TL'lik olan Cafer Yıldırım ve 140 bin TL'lik olan ise Mevlüt Yıldırım'a ait. 


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine yada başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak her türlü arsa arazi daire bina almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İMC Yapı ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited...