29 / 04 / 2024

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı



Özellikle küçük yatırımcılar birikimlerini nerede değerlendireceklerini araştırırken, konunun uzmanından çok ilginç ancak bir o kadar da cazip bir tavsiye geldi.

İbn Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Turgut, küçük yatırımcıya altınla ilgili çok ilginç bir tavsiyede bulundu.

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Küresel çapta faiz artırım sürecinin artık sonuna gelindiğini vurgulayan Turgut,  bu gelişmelerin altını işaret ettiğini söyledi.

Yılbaşından hemen önce 1.700 dolarlarda seyreden ons altın fiyatının şu an 1.900 doları aştığını hatırlatan Turgut,  dolar bazında yüzde 15 civarında bir prim olduğunun altını çizdi.

YÜZDE 4’LÜK BİR YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ DAHA

Altın fiyatlarının 2 bin dolar seviyesine yükselebileceğini öngören Turgut, bunun da yaklaşık yüzde 4’lük bir yükselişe tekabül ettiğini ve dolar sabit kalsa bile altında yüzde 4’lük bir yükseliş görülebileceğini savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön