16 / 05 / 2024

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı



TCMB’NİN ALTIN İTHALATI YÜZDE 733 ARTTI

Turgut açıklamasında, geçtiğimiz sene Merkez Bankası’nın toplam 148 ton altın ithalatı ile bu alanda dünyada ilk sırada yer aldığını hatırlatarak, “Geçtiğimiz ay dış ticaret açığımız 14,3 milyar dolarla rekor kırdı. Ancak bu ithalatta en dikkat çekici kalem altında gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

 Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

“CEBİNİZDE 100 TL BİLE OLSA BUNU YAPIN!”

TCMB’nin yaptığı bu altın ithalatına özellikle dikkat çeken Turgut, fiziki altın yerine, altın sertifikasının talep edilmesi halinde öncelikle ithalat kaleminde azalma olacağını belirtti.

Bunun sonunda da cari açığa çok ciddi katkı sağlanacağını dile getiren Turgut, “Yatırımcıya tavsiyem, altın yatırımlarını bu sertifika ile yapmaları. Zira bu sertifikanın altından hiç bir farkı yok. Yani gram altından hiç farklı değil. Özellikle küçük yatırımcıların buna yönelmesinde önemli yarar var. Cebinde 100 TL’si olan kişi bile altın sertifikası alabiliyor” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön