30 / 04 / 2024

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Halil Saygılı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Halil Saygılı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. Sait Bostan Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Küpeli tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Aselsan Elektronik Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sözleşme Değişikliği'ni yayınladı.

Elektronik ipotek terkin işlemi nasıl yapılır?

Elektronik ipotek terkin işlemi hakkında, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı tarafından 20 Ağustos 2014 tarihinde Genelge yayımlandı. Peki, elektronik ipotek terkin işlemi nasıl yapılır?

PCS Elektronik, ihracattaki payını artıracak!

Savunma sanayii ve Ar-Ge tecrübesine sahip PCS Elektronik, inovasyon ve ileri teknoji odaklı bir şekilde cirosunu, insan kaynağını ve ihracatını her yıl artırarak büyümeyi amaçlıyor.

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neşet Dağaşan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Tapu terkin işlemleri artık elektronik ortamda yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında ipotek terkin taleplerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik protokol 17 Temmuz 2014 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girdi.

Aselsan Elektronik yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı...

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İslam Öner Yazıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Vista 4 Rezidance'ta kuruldu.

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Halil Saygılı tarafından kuruldu.


İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Mercan Mh.Fuatpaşa Cd.N.14/104...