21 / 05 / 2024

İmecik Yaylası korkuteli

İmecik Yaylası korkuteli

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli İmecik Yaylası için verdiği yol sözü yerine getiriyor. Büyükşehir ekipleri, İmecik Yaylası’nda vatandaşların rahatça ulaşabilmesi için 14 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

İmar barışı fırsatçıları için teknolojik takip!

İmar Barışı fırsatçıları karadan ve havadan kıskaca alındı. Korkuteli’nin İmecik Yaylası’nda uydu takibi ile 76 milyon metrekarelik alanda 71 kaçak yapı belirlendi. 

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Perşembe Yaylası’ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda 31 Aralık 2017’den sonra inşa edilen kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkılıyor.

Trabzon Barma Yaylası'nda yıkım gerginliği!

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Haçka Yaylası'ndaki kaçak yapılar sopalarla yıkıldı!

Trabzon'un Haçka Yaylası'nda meralarda inşa edilen kaçak yapılar, yaylacı kadınlar tarafından sopa, kazma ve küreklerle yıkıldı.

İmecik Yaylası korkuteli Haberi

İmecik Yaylası korkuteli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in talimatı ile Korkuteli ilçesi İmecik Yaylası’nda yol çalışması başlattı. Altyapısı yenilenen İmecik Yaylası yolu genişletiliyor.

14 kilometrelik yol çalışması tamamlandığında, Antalyalılar İmecik Yaylası’na rahatça çıkabilecek. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir ekiplerinin Antalya’nın bütün noktalarında yol çalışması yaptığını belirtti. 


ŞENLİKTE VERİLEN SÖZ TUTULUYOR

İsa Akdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in şenliklerde vatandaşa yol sözü verdiğini hatırlatarak, “Menderes Başkanımızın talimatı ile yol çalışmalarına başladık. Yol çalışması tamamlandığında İmecik Yaylası’na çıkmak kolaylaşacak. Ekiplerimiz zor şartlar altında, vatandaşlarımız için çalışıyor. Bütün yayla ve köylerin yol sorununu çözmek için kolları sıvadık. Kırsal bölgelere yapılan her türlü yatırımı çok önemsiyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir...