30 / 04 / 2024

IMF konut fiyatları

IMF konut fiyatları

Türkiye bu yıl ikinci çeyrekte Hong-Kong, Ukrayna, Filipinler, Yeni Zelanda, Kolombiya'dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ülke oldu. IMF'ye göre konut fiyatları küresel anlamda yavaş yavaş yükseliyor..

Konut fiyatlarının en fazla düştüğü ülke Türkiye oldu!

IMF verilerine göre, dünyada reel konut fiyatlarının yıllık bazda en fazla düştüğü ülke yüzde 14.44’lük oranla Türkiye oldu. 

IMF konut fiyatları konusunda uyardı!

IMF, birçok ülkede hızlı biçimde yükselen konut fiyatlarında olası bir sert düşüşün 2008 küresel finansal krizinde görüldüğü gibi makroekonomik performansı ve finansal istikrarı olumsuz etkileyeceğini açıkladı.

IMF konut fiyatlarından endişeli!

IMF, Küresel Finansal İstikrar Raporu'nda "Son yıllarda birçok ülkede konut fiyatlarındaki hızlı artış, fiyatlarda düşüş olasılığı ve bunun olası sonuçları hakkında bazı endişelere yol açmıştır" denildi..

Konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler!

Uluslararası Para Fonu (IMF), dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ve en fazla düştüğü ülkeleri sıraladı

İşte konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler!

IMF’nin hazırladığı rapora göre 2017 yılının ikinci çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke yüzde 18.7'lik artışla Hong Kong oldu.

Konut fiyatları en çok Sırbistan'da arttı!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu açıklandı. Rapora göre, 2017'nin ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke yüzde 19.5'luk artışla Sırbistan oldu.

Konut fiyatlarında balon var mı?

Gayrimenkul, Türkiye’de güvenli bir yatırım aracı olmayı sürdürüyor. Uluslararası Para Fonu IMF’nin son Küresel Konut İzleme Raporu’na göre Türkiye konut fiyatları artışında tüm dünyada 7. sırada yer alıyor.

Konut fiyatları en çok yükselen 9. ülke Türkiye oldu!

IMF’nin veri tabanındaki 52 ülkedeki son bir yılın konut fiyat artışı ortalaması yüzde 1,5. Türkiye yüzde 6,7’lik artışla 52 ülke arasında son bir yılda konut fiyatları en çok yükselmiş olan 9. ülke.

Türkiye konut fiyatlarının en fazla arttığı 6'ncı ülke!

IMF Finance and Development Magazine' de yayınlanan habere göre, 2013'ün ikinci çeyreği itibarıyla konut fiyatlarında yıllık artış sıralamasında Hong Kong ilk sırada yer aldı...

IMF'ye göre konut fiyatları küresel anlamda yavaş yavaş yükseliyor!

Türkiye bu yıl ikinci çeyrekte Hong-Kong, Ukrayna, Filipinler, Yeni Zelanda, Kolombiya'dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ülke oldu. IMF'ye göre konut fiyatları küresel anlamda yavaş yavaş yükseliyor..

Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları!

Bahçeşehir Ispartakule'deki Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 480 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 2 milyon liraya kadar çıkıyor

ABD’de konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 10.2 oranında arttı!

Case Shiller Endeksi’ne göre 2013’ün ilk çeyreğinde ABD’de konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10.2 oranında artış gösterdi. Sektör 6 yıldan beri ilk defa iki basamaklı büyüme kaydetti

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

IMF konut fiyatları Haberi

IMF konut fiyatları


Türkiye bu yıl ikinci çeyrekte Hong-Kong, Ukrayna, Filipinler, Yeni Zelanda, Kolombiya'dan sonra konut fiyatlarının en yüksek olduğu ülke oldu. Türkiye'nin Hong-Kong, Ukrayna, Filipinler, Yeni Zelanda ve Kolombiya'dan sonra konut fiyatlarının en fazla arttığı ülke olduğu bildirildi. 


IMF Finance and Development Magazine'de yayınlanan bir makalede Küresel konut fiyatlarının yavaş yavaş yükselmekte olduğu belirtilerek, "Konut piyasası toparlanıyor, fakat birçok ülkede gayrimenkul hala aşırı değerli" denildi. 


TÜRKİYE BEŞİNCİ 


Makalede, 2013'ün ikinci çeyreği itibarıyla konut fiyatlarında yıllık artış sıralamasında Hong Kong yüzde 15 ile ilk sırada yer aldı. Ukrayna yüzde 12, Filipinler ise yüzde 10 ile üçüncü sırada yer aldı. Bu ülkeleri Yeni Zelanda yüzde 9, Kolombiya yüzde 9, Türkiye yüzde 8,5 izledi. Türkiye'nin konut fiyat yükselişinde geride bıraktığı ülkeler arasında, Brezilya, İsrail, İsviçre ABD, Hindistan,...