15 / 05 / 2024

İmga İnşaat Kurtköyde satılık daire

İmga İnşaat Kurtköyde satılık daire

İmga inşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 olarak tasarlandı.İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de bulunuyor.

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akasya Port Kurtköy'de inşaat başlıyor!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat'ın Pendik'e bağlı Kurtköy'de planladığı Akasya Port projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Şenkaya İnşaat Kurtköy'de yeni proje yapacak!

Şenkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya ile şirket yatırımları ve yeni projeler hakkında röportaj yaptık. İşte o röportaj...

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine 10 bin 620 kişiden katkı!

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

İmga İnşaat Kurtköyde satılık daire Haberi

İmga İnşaat Kurtköyde satılık daire

Kurtköy Evleri'nde  blokların 4 bodrum kat + zemin kat + 7 normal kat olarak dizayn edildi. 4 blok halinde yükselecek olan proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.


İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İmga İnşaat Kurtköy'de satılık daire sayısı 72, dükkan sayısı 47, ofis sayısı ise 90 olarak belirlendi. Projede ayrıca 220 odalı otel de yer alacak. 

92 bin 618 metrekare inşaat alanına sahip olan İmga İnşaat Kurtköy Evleri 'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekler yer alıyor.

İmga İnşaat Kurtköy Evleri konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın mesafede, Teknopark'a 800 metre yakınlıkta yer alıyor. Projede  teslimlerin Eylül - Ekim aylarınde gerçekleşmesi hedefleniyor.

Kurtköy İmga İnşaat Evleri satış ofisi

Web: