08 / 07 / 2024

İMİB ulaşım

İMİB ulaşım

Sergide “ geçmiş ” Aziz Sarıyer, “ bugün ” İtalyan mimar ve tasarımcı Fabio Novembre, “ gelecek ” ise Japon tasarımcı Yoshioka Tokujin tarafından hayata geçirilecek.

İMİB İnovasyon haftasında özgün tasarımlarını sergiledi!

Türkiye İhracatçılar Meclisi’ nin 28 - 30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri, katılımcılara tasarımın büyülü dünyasını keşfetme fırsatı verdi...

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğü 16.2 milyara ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2021 yılı bütçesinin görüşmelerinde Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın aktif büyüklüğünün bugün itibariyle 16.2 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

2016'da Kocaeli'de en büyük yatırım ulaşıma yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

İMİB ulaşım Haberi

İMİB ulaşım

Türk mermeri “geçmiş, bugün ve gelecek” tasarımları ile zamanda yolculuğunu sürdürüyor. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği de bu yolculuğu “Zaman Boyunca Mermer” konsepti ile tasarım dünyasının kalbinin attığı Milano Tasarım Haftası’na taşıyor.  Sergide “geçmiş” Aziz Sarıyer, “bugün” İtalyan mimar ve tasarımcı Fabio Novembre, “gelecek” ise Japon tasarımcı Yoshioka Tokujin tarafından hayata geçirilecek.

Tasarım dünyasının sabırsızlıkla beklediği Milano Tasarım Haftası’na kısa bir zaman kaldı… Dünyanın dört bir yanından tasarım meraklılarını ve sanatçıları buluşturacak olan bu önemli etkinlik, 8-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Milano’da gerçekleştirilecek. Anadolu’nun bereketi ve zenginliğini yansıtan Türk mermer ve doğal taşını dünya ile buluşturmayı misyon edinen İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), Milano Tasarım Haftası’nda bu yıl da çok özel bir sergiye imza atacak. Tasarım Haftası’nın en prestijli mekânlarından Magna...