07 / 05 / 2024

İMKB Endüstri Meslek Lisesi

İMKB Endüstri Meslek Lisesi

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisindeki proje 2. kez durduruldu!

Şişli Belediyesinin yanında bulunan ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin üzerinde bulunduğu alanda başlatılan 37 katlı 4 gökdelenin yapımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından alınan kararla Şişli Belediyesi tarafından durduruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Servet GYO İkitelli Çelik Endüstri Merkezi değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda İkitelli Çelik&Törün Endüstri Merkezi'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

TMSF, Yonca Yapı Endüstri'nin gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Ataşehir Gayrımenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Yonca Yapı Endüstri A.Ş.nin gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 120 milyon dolar olarak belirlendi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi, Gökay Onuş ve Şafak Onuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

İMKB Endüstri Meslek Lisesi Haberi

İMKB Endüstri Meslek Lisesi

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili adayı Bülent Turan, yapım ihalesine çıkılacak 4 okul hakkında teknik bilgileri vatandaşlarla paylaştı. Turan, “Çanakkale Merkez Cevatpaşa Mahallesinde İMKB Endüstri Meslek Lisesi arazisi içerisine yeni endüstri meslek lisesi kompleksi yapıyoruz. Toplam endüstri meslek lise kompleksi 36 bin 828,55 metre kare. Bu dev eserin 6 Kasım 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkılıyor.

 Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallemizde yeniden yapılacak olan Turgut Reis Ortaokulu 16 derslikli olup toplam inşaat alanı 4 bin 740 metre kare. 9 Kasım 2015 tarihinde yapım ihalesi yapılıyor. Çanakkale Merkez Barbaros Mahallemizde bulunan 24 derslikli ilköğretim okulu yapım ihalesi 4 Kasım 2015 tarihinde yapılıyor. Toplam inşaat alanı 4 bin 47 metrekare. Ayvacık Küçükkuyu Beldemizdeki Küçükkuyu İlkokulu, 16 derslikten oluşan okulumuzun toplam inşaat alanı 3...