28 / 07 / 2024

İMKB\'de yeniden yapılanma

İMKB\'de yeniden yapılanma

İMKB, seans salonlarını yenilemek için ilk olarak depreme karşı güçlendirme çalışmalarına başladı

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda başvuru süresi uzatıldı!

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Yer Alan Başvuru ve İlk Taksit Ödeme Sürelerinin Uzatılmasına İlişkin Karar 31581 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun bugünkü 31506 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun!

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma TBMM'de görüşülecek!

'İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma düzenlemeleri ve teklifleri TBMM komisyonlarınca masaya yatırılacak.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

İzmir depreminde hasar gören 33 okul yeniden yapılacak! 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim'de meydana gelen depremde hasar gören 33 okulun iş insanları desteği ile yeniden yapılacak. 

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda değişiklik!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de depremde hasar gören ilkokul yeniden yapılacak!

Silivri'de 25 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu yeniden yapılacak. Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu'nun yerine TOKİ 16 derslikli bir okul inşa edecek...

Tarihi bina 'Şura-i devlet' 54 milyon TL'ye yeniden yapılacak!

İstanbul Valiliği tarafından 1869 yılında inşa edilen ve bir yangının ardından 1911'de tamamen yanan Şura-i Devlet binası yeniden inşa edilecek. Yeniden yapım işi 53 milyon 803 bin 175 TL'ye ihale edildi.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Kentsel dönüşümde yıkılan ibadethanelerin yeniden yapılması için teklif verildi!

Kentsel dönüşümde yıkılan ibadethanelerin yeniden yapılması için Belediye Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi...

TBMM’de mutfak ve kapılar yenileniyor!

TBMM’de hummalı bir yeniden yapılanma çalışması sürüyor. Her gün binlerce kişinin yemek yediği mutfak yenilenecek, tüm kapılar elden geçirilecek ve 375’i yeniden yapılacak. 

İMKB\'de yeniden yapılanma Haberi

İMKB\'de yeniden yapılanma

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) yeni yıla yeniden yapılanma çalışmaları ile başladı. Yıllardır tasarruf genelgesi nedeniyle hiçbir adım atamayan İMKB'de uzun süredir gündemde olan borsa binasının ve seans salonlarının yenilenmesi çalışmalarına dün fiilen başlandı. Binanın yeniden yapılandırılması kapsamında büyük seans salonu depreme karşı güçlendiriliyor. Çalışmalar nedeniyle büyük seans salonu kapatıldı. Büyük seans salonunda deprem çalışmalarının bitmesinin ardından küçük seans salonunda da çalışmalar yapılacak. Ancak, asıl merakla beklenen, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan'ın büyük önem verdiği yeni seans salonu çalışmaları olacak. İMKB yöneticileri yeni seans salonları projesine depreme karşı güçlendirme çalışmalarının ardından geçmeyi planlıyor. Erkan daha önce New York borsasında olduğu gibi brokerların ortada dolaşıp emir verdiği hareketli bir seans salonu yapılacağını söylemişti.

İŞLEMLER DAHA RİSKSİZ
İMKB' de yeni yılla birlikte yaşanan...