02 / 05 / 2024

İmmib Güral Sapanca

İmmib Güral Sapanca

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB), 13-15 Temmuz 2012 tarihlerinde Sapanca, Güral Sapanca Otel’de Yapı Malzemeleri Sektörü Çalıştayı'nı gerçekleştirecek

Uzman isimden deprem uyarısı geldi: İznik, Gölbaşı, Sapanca göllerinin su seviyelerindeki ani artışlara dikkat!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, tektonik göllerdeki su seviyelerinde yaşanan yükselişlerin "depremin habercisi" olabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

İmmib Güral Sapanca Haberi

İmmib Güral Sapanca

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar tarafından yapılan açıklama şöyle;


"T.C. Ekonomi Bakanlığı’nca kabul edilen, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından hazırlanan 2023 İhracat Stratejisi kapsamında 2023 yılında 100 milyar dolar ihracat yapmayı hedefleyen yapı malzemeleri sektörüne yönelik olarak, başta yakın coğrafyamızda yer alan ülkeler olmak üzere gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerde oluşabilecek fırsatların firmalarımız tarafından daha iyi değerlendirilebilmesi ve sektör ihracatının hedeflenen seviyeye ulaşabilmesine yardımcı olmak amacıyla İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) bünyesinde bir Yapı Malzemeleri Komitesi oluşturulmuştur.


Bu kapsamda, yapı malzemeleri sektörü ihracatımızın artırılması, daha fazla katma değerin ülkemizde bırakılması, tedarik güvenliği ve sürekliliği ile ihracatta sürdürülebilir küresel rekabet gücü artışının sağlanması gibi temel hedeflere ulaşabilmek amacıyla sektörün ihracat yol haritasının belirlenmesinin, bu alanda atılacak adımların ve...