02 / 05 / 2024

İMMİB Sapanca

İMMİB Sapanca

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB), 13-15 Temmuz 2012 tarihlerinde Sapanca, Güral Sapanca Otel’de Yapı Malzemeleri Sektörü Çalıştayı'nı gerçekleştirecek

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Sapanca Enjoy, pandemiye rağmen açıldı!

Sapanca'da 450 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen NG Sapanca Enjoy, COVID-19 sürecine rağmen hizmete açıldı. 270 odalı NG Sapanca Enjoy'un bölgeye değer kazandırması planlanıyor.

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!

Sakarya’nın Sapanca ilçesi, özellikle Suudi Arabistan ve Katar'dan gelenlerin ilgisi ile konut fiyatlarında büyük artış yaşanmasına neden oldu. Değeri 1 milyon dolara kadar yükselen villalar Arapların meskeni oldu.

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

İMMİB Sapanca Haberi

İMMİB Sapanca

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar tarafından yapılan açıklama şöyle;


"T.C. Ekonomi Bakanlığı’nca kabul edilen, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından hazırlanan 2023 İhracat Stratejisi kapsamında 2023 yılında 100 milyar dolar ihracat yapmayı hedefleyen yapı malzemeleri sektörüne yönelik olarak, başta yakın coğrafyamızda yer alan ülkeler olmak üzere gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerde oluşabilecek fırsatların firmalarımız tarafından daha iyi değerlendirilebilmesi ve sektör ihracatının hedeflenen seviyeye ulaşabilmesine yardımcı olmak amacıyla İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) bünyesinde bir Yapı Malzemeleri Komitesi oluşturulmuştur.


Bu kapsamda, yapı malzemeleri sektörü ihracatımızın artırılması, daha fazla katma değerin ülkemizde bırakılması, tedarik güvenliği ve sürekliliği ile ihracatta sürdürülebilir küresel rekabet gücü artışının sağlanması gibi temel hedeflere ulaşabilmek amacıyla sektörün ihracat yol haritasının belirlenmesinin, bu alanda atılacak adımların ve...