03 / 05 / 2024

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, Avrupa’nın en büyük 2’nci yapı fuarı olan ve bu yıl 2 bin 600 katılımcı firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015”e bünyesinde bulunan 16 firma ile milli katılım gerçekleştirdi.

Türk yapı sektörü Afrika pazarına yöneliyor!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Gds İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gds İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhad Sefer tarafından kuruldu.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi kuruldu!

Saraylar Yapı Malzemeleri Demir Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Beyazkuş tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Bölük tarafından kuruldu.

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralpsan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Termovalve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Termovalve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Uğur Kandemir ve İbrahim Ümman ortaklığında kuruldu.

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

3e Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de Büşra Duman Kakız tarafından kuruldu.

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Haberi

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi

Fransa’nın Paris kentinde Nord Villepinte fuar alanında iki senede bir düzenlenen ve bu yıl 2 bin 600 firma, 350 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan “Paris Batimat 2015” fuarının önemine vurgu yapan İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, “Misyonumuz ve görevimiz Türk yapı malzemesinin değerini bütün dünyaya anlatarak ihracatımızı en üst seviyelere taşımak. Burada bulunan 60 Türk firmasının 16’sı bizim üyemiz olarak milli katılım gerçekleştirmiş durumda” dedi. Avrupa’nın en büyük ikinci yapı fuarı olan Batimat’a bu yıl dördüncü kez katıldıklarına değinen Urfalılar, “İki sene sonra burada Türk yapı sektörü olarak çok daha fazla firma ile yer alacağız. Bu fuar genelde Avrupa ve Fransız ekolünden gelen Afrikalı firmaları buluşturuyor. Avrupa pazarı sektörümüz için çok önemli bir yer taşıyor. Ülke olarak ihracatımızın...