10 / 05 / 2024

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi şubeleri

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi şubeleri

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Ilja Helmar Standke tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi, Tekirler Sokak'ta kuruldu.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi açıldı!

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıl tarafından kuruldu.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi şubeleri Haberi

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi şubeleri

İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Ilja Helmar Standke tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; taşınmaz gayrimenkulerin yönetimi proje geliştirme ve hizmetleri.


İmmo-Mitte-P-Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi adres: Beşiktaş, Levent Mahallesi, Tekirler Sokak,...