02 / 05 / 2024

imo diyarbakır seçimlerini kazananlar listesi

imo diyarbakır seçimlerini kazananlar listesi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Kurul süreci başladı. Bu çerçevede ilk şube genel kurulları yapıldı. İMO Diyarbakır Şubesi, 21. Dönem Olağan Genel Kurulu`nu, 8-9 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi...

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

İMO Diyarbakır Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurulu, İMO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.Genel Kurul, yapılan konuşmaların ardından Çalışma Raporu'nun okunması ve değerlendirmesi ile devam etti.

İMO Ankara seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin 22. Dönem Olağan Genel Kurulu 21 Şubat tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Genel Kurul seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı.

İMO İstanbul Şubesi'nin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.

İnşaat sektörü 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelenleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler:

TOKİ Diyarbakır Ergani 1.Etap başvuruları bugün bitiyor!

11 bin 853 TL peşinatla ev sahibi olunabilen TOKİ Diyarbakır Ergani 1.Etap projesinde 3+1 daire seçeneği yer alıyor. TOKİ Diyarbakır Ergani 1.Etap başvuruları bugün bitiyor!

Diyarbakır Ergani 1.Etap TOKİ başvuruları yarın bitiyor!

3 oda 1 salon daire seçeneği bulunan Diyarbakır Ergani TOKİ Evleri'nde toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. Diyarbakır Ergani 1.Etap TOKİ başvuruları yarın bitiyor.

Diyarbakır Ergani 1. Etap TOKİ son başvuru günü!

Toplam 1 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap Evleri 'nde 3+1 daire seçeneği bulunuyor. Diyarbakır Ergani 1. Etap TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Forum Diyarbakır AVM açıldı!

Multi Turkey’in 15’inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1.Etap 1 adet konut başvurusu 8 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor!

Toplam 35 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Diyarbakır Forum AVM bugün açılıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır AVM 1.500 kişiye istihdam sağlayacak!

Forum Diyarbakır 27 Mayıs’ta açılıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak. AVM 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek.

imo diyarbakır seçimlerini kazananlar listesi Haberi

imo diyarbakır seçimlerini kazananlar listesi


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Kurul süreci başladı. Bu çerçevede ilk şube genel kurulları yapıldı. İMO Diyarbakır Şubesi, 21. Dönem Olağan Genel Kurulu`nu, 8-9 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi.


İMO Diyarbakır Şubesi, Genel Kurulunu, Şube Konferans Salonu`nda gerçekleştirdi. Genel kurula, Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İMO Yönetim Kurulu Üyesi Tansel Önal, TMMOB`a bağlı Meslek Odalarının Diyarbakır şube başkanları ile çok sayıda inşaat mühendisi katıldı. 


Genel kurulda, divan seçiminden sonra tamamlanan çalışma döneminin değerlendirilmesi yapıldı. Açılış konuşmasını Turan Kapan`ın yaptığı Genel Kurulda Tansel Önal da söz aldı. 


Önal, son dönemlerde yapılan yasal düzenlemelerle birlikte birçok inşaat mühendisinin işsiz kalacağına dikkat çekerek, "İktidar bu tekelci bakış açısını değiştirmeli" dedi. Artan dinleme skandallarını da değerlendiren Önal, iktidarın korku yaratmak için dinlemeleri meşrulaştırmak istediğine dikkat...