05 / 05 / 2024

imo gaziantep şubesi 11. dönem seçim sonuçları

imo gaziantep şubesi 11. dönem seçim sonuçları

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi 11 Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri yapıldı. İMO Gaziantep Şubesi Genel Kurul ve Seçimleri'ni şube hizmet binası salonunda gerçekleştirdi...

Depremin afetlere dönüşmesini engellemenin yolu akıl ve bilimden geçiyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Deprem Çalıştayı" başladı. İşte söz konusu çalıştay ile ilgili detaylar...

Bursa'daki binaların yarısı riskli!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Er ile İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şehirdeki deprem riskini anlattı. Er ve Albayrak binaların yüzde 50'sinin mühendislik hizmeti almamış olduğunu söyledi.

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

İnşaat sektörü için yeni dönem başlıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından 25 Aralık'ta yürürlüğe girecek olan yeni yapı denetim sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşecek.

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Gaziantep'te inşaat sektörü semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, meslek içi eğitimler kapsamında üyelerine yönelik "Şantiye şefinin cezai sorumlulukları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. 

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Gaziantep inşaat mühendislerinden girişimcilik protokolü!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şubesi ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' protokolü imzalandı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

imo gaziantep şubesi 11. dönem seçim sonuçları Haberi

imo gaziantep şubesi 11. dönem seçim sonuçları


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi 11 Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri yapıldı. İMO Gaziantep Şubesi Genel Kurul ve Seçimleri'ni şube hizmet binası salonunda gerçekleştirdi. Genel Kurul açılış konuşmasını Şube Başkanı Melih Meriç yaptı.


Üç listenin yarıştığı seçimlerde 915 üye oy kullandı. Mavi listenin kazandığı seçim sonucunda yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:


İMO Gaziantep Şubesi 11. Dönem seçim sonuçlarını kazananlar!


Melih Meriç, 

Mehmet Akif Devamlı, 

Gökhan Çeliktürk, Burkay Güçyetmez, 

Baha Günhan Güngördü, 

Mehmet Bulut, 

Ahmet...