27 / 04 / 2024

İnşaat sektörü için yeni dönem başlıyor!

İnşaat sektörü için yeni dönem başlıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından 25 Aralık'ta yürürlüğe girecek olan yeni yapı denetim sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşecek.



İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, 25 Aralık'ta yürürlüğe girecek olan yeni yapı denetim sistemiyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İstanbul Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, İnşaat Mühendisleri Odası Şube binasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Gaziantep'te faaliyet gösteren yapı denetim firmaları, hazır beton üreticileri, beton laboratuvarları ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve belediyelerin yetkilileri katıldı. 

Bilgilendirme toplantısında İMO Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baki Sağlamer, Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumun ardından toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

Yeni yapı denetim sistemiyle beton numunelerinin elektronik ortamda takibinin yapılacağını söyleyen İMO Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, "Yeni sistemde hem tarafsız beton denetimi olacak hem de kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek" açıklamasında bulundu.
 

Yapı denetimlerinde yeni düzenleme!


Geri Dön